Bostäder i Guardamar på Costa Blanca

När du ska köpa hus, radhus eller lägenhet i Guardamar är det bra att känna till områdena i Costa Blanca. Här beskriver vi de områden som passar er bäst när ni ska köpa bostad. Du hittar även några förslag från våra Svensk talande mäklare, allt från lägenheter, radhus och villa, till salu i Guardamar.

Guardamar,  är känd för sina många kilometer av fina sandstränder. Den har en lång hög gata full av alla typer av butiker samt en livlig marknad varje onsdag morgon. Det finns turistbyrå där du kan boka plats på turist tåget, ett par museer, och ett stort sportcenter med inomhus- och utomhuspooler. Hamnen, är en bit bort från staden, i början av strandpromenaden. Många fina cykelstråks längs Rio Segura. Till detta finns det två underbara parker, Alfonso och Renia Sofia. De pinjer och sanddyner ”Alfonso Park” är ansluta staden och till dess hamn. Park Reina har lummiga träd, böljande gräskullar, konstgjorda dammar och många små söta ekorrar, ankor, sköldpaddor och påfåglar! Det finns ett äventyr / lekplats som är upplyst och närliggande tivoli.

Guardamar är känd som Campo de Guardamar och omfattar både El Raso och Moncayo urbanisations. El Raso som har ett kommersiellt centrum och en mycket eftertraktad marknad, som lokalt kallas "Lemon Tree marknaden" som öppnas varje söndag morgon med över 500 stånd och tusentals besökare. Här kan man äta dricka, koppla av och träffa alla som man aldrig annars skulle träffa! i den av de största, marknaden i norra Spanien.