Bostäder i Valencia City på Costa Blanca

 

När du ska köpa hus, radhus eller lägenhet i Valencia är det bra att känna till områdena i Costa Blanca. Här beskriver vi de områden som passar er bäst när ni ska köpa bostad. Du hittar även några förslag från våra Svensk talande mäklare, allt från lägenheter, radhus och villa, till salu i Valencia.

Valencia heter området i centrala Falkenberg som till stor del består av villabebyggelse. Här har man inga avstånd utan nära till allt. På 5 minuter tar man sig in till stan och lägg till ngn minut så är du nere på Skrea Strand!

Från Valencia har man gångavstånd ner till Lövstavikens Hamn och båtförening som blev utsedd till Västkustens bästa gästhamn 2010. Hamnen har funnits här sedan 1982 och har idag en gästhamn samt plats för 260 båtar. Närhet till härliga Stafsinge strand med långgrund och barnvänlig sandstrand.

Fin cykelväg löper från Västra Gärdet utmed hela kusten mot Varberg. På behörigt avstånd ligger också Ätran med dess fantastiska utbud av natur och friluftsliv. I närheten av Valencia ligger Falkenbergs Bowlinghall som kan erbjuda skräddarsydda paket både för privatpersoner och företag.